fbpx Skip to main content

Kurs dubinskog osvještavanja

Da li ste se umorili od patnje, stresa i sukoba? Putem Rada Byron Katie možete trajno i dubinski razriješiti svoje stresne misli koje su uzrok sve naše patnje, te postati neko ko živi život autentičnije, slobodnije, sa više energije i u miru.

Pozivam vas da prođete online kurs za Rad Byron Katie u trajanju od mjesec dana koji obuhvata 8 individualnih sesija.

Kurs će pokriti razne oblasti života i daće vam priliku da pretresete svoje stare priče i uvjerenja koja su vas možda opterećavala godinama. Između ostalog neke od tema koje ćemo pokriti su:

– partnerski odnosi
– najveći strahovi/sramovi
– trauma/konflikt iz djetinjstva
– iskrena i neustrašiva komunikacija, kako reći ‘ne’
– novac i posao

Kroz ovaj kurs naučićete da radite Rad samostalno kako biste mogli pomoći i sebi i drugima, dobićete korisna potpitanja koja nisu uključena na radnom listu, a koja vam mogu pomoći da se dublje sagledate. Svaka sesija takođe uključuje i domaću zadaću sa praktičnim zadacima koji su osmišljeni tako da vas osvijeste i osvijetle neke slijepe mrlje kojih niste svjesni, a o koje se saplićete u životu.

Kurs je namjenjen onima koji traže slobodu i mir u svakodnevnom životu i ljudima koji žele da nauče Rad Byron Katie kao tehniku koja može biti od koristi tokom cijelog života za razrješavanje stresa, konflikta i generalno patnje.

Za prijave i dodatne informacije javite se putem inboksa strance Rad Byron Katie,
Email: info@stvarnostjeljubazna.com