fbpx Skip to main content

Individualna sesija

Rad Byron Katie je način da preispitate svoje stresne misli koje su uzrok sve patnje i nesreće u svijetu. U toku individualne konsultacije možete preispitati bilo koju oblast života koja vam zadaje stres.

Individualne konsultacije traju oko sat vremena, zavisno od situacije i teme, i mogu uključivati i vođenu meditaciju na početku samog rada. Ta meditacija je osmišljena tako da nas opusti, da se automatski-mehanički um dovede bliže u doticaj sa mirom našeg sopstva.

Neke od tema koje se mogu obraditi u individualnim konsultacijama su:

  • međuljudski odnosi (partner, porodica, prijatelji)
  • rad na tijelu (nesigurnost, zdravlje, izgled)
  • iskrena i neustrašiva komunikacija, kako reći ‘ne’
  • odnos prema poslu i novcu
  • zavisnost
  • i svaka druga oblast u vezi koje imamo stresne misli

Moji klijenti već nakon jedne sesije osjete olakšanje, steknu dublje uvide u svoj um i osvijeste one dijelove koji su ih spoticali/sabotirali u životu. Iskustva nekih od njih možete pročitati ovdje.

Za zakazivanje sesije pišite mi na – info@stvarnostjeljubazna.com

Uslovi zakazivanja i otkazivanja sesije

Plaćanje sesije: Sesija mora biti plaćena bar 24 sata prije samog termina koji ste zakazaili, u suprotnom zakazani termin će biti otkazan.

Za otkazivanje ili pomjeranje termina, potrebno je da se javite najmanje 23 sata prije termina sesije koju ste zakazali. U slučaju blagovremenog otkazivanja, sesiju možemo pomjeriti ili će vam novac biti vraćen, osim naknade za procesuiranje i slanje novca.

U slučaju otkazivanja sesije unutar 23 sata prije same sesije, gubite pravo na povrat novca. Kada zakažete sesiju, prihvatate automatski ove uslove.