fbpx Skip to main content

Kako zračiš, tako privlačiš?

Moram da vam priznam da ja nisam baš veliki ljubitelj zakona privlačnosti, i moj prvi video koji sam snimila za YouTube je bio baš na tu temu. Ideja da možemo kreirati život kakav želimo mi se uvijek činila kao jedan veliki ego-trip. Ego obožava da ima taj privid kontrole u vidu mogućnost da ispuni sve svoje fantazije, i mislim da je to jedan veliki razlog zašto je mnogo ljudi privučeno zakonom privlačnosti.

I kako god, u njemu postoji istina koju intuitivno osjećamo i koja je izražena i u našim narodnim poslovicama kao što su – sličan se sličnom raduje, i svaka ptica svome jatu leti. Možemo primijetiti da ljude kao da neka sila gravitacije vuče da se spoje sa sebi sličnima, sa istomišljenicima. Pa tako imamo ljude koji se druže po raznim klubovima, sportiste, ljude koji rade određene poslove u privatnom ili državnom sektoru, ljude koji su duhovni, kreativni, avanturisti, pa čak i ljude koje spajaju neki poroci. Na primjer, ako imate dosta straha u svom sistemu, moguće da će vas privlačiti sigurni poslovi i možda ćete se jako potruditi da dobijete takav posao i onda ćete završiti sa sličnim ljudima na tom radnom mjestu.

Ali ne radi se o tome da mi nešto privlačimo sebi, radi se o tome da mi nešto jesmo i onda to što jesmo oblikuje naš život, to određuje kuda ćemo se kretati, kakvi poslovi će nas privući, sa kakvim ljudima ćemo se družiti, za koga ćemo se vjenčati, itd. A to što mi jesmo se ne može na silu promijeniti, nego se dešava naprosto samo od sebe kada je život zreo u nama.

Pa možete se osvrnuti oko sebe i pogledati život koji je (nesvjesno) kreiralo vaše biće. Ako pomislite da vam se nešto ne sviđa od toga, upitajte sebe zašto ste tu? Koja je vaša lekcija kroz to iskustvo? Šta vas tu drži i šta vas je privuklo tom odnosu ili mjestu? Možda niste potpuno zadovoljni, ali vas strah sprečava da promijenite bilo šta – dakle, situacija je onda odraz tog straha. To je ta vibracijska veza.

I kako god bilo, život ne pravi greške. Tu smo tačno gdje treba da budemo. Svako ima svoj nepogrešivi dio u božanskom mozaiku. Tu smo gdje nam je trenutno najudobnije, i kada bude bilo vrijeme za promjenu ona će se desiti sama od sebe. Takođe, ako vas nešto boli tu gdje jeste, ja vas pozivam da to pogledate i preispitate. Bol je prijatelj na ovom putu buđenja, on nam može ukazati na mnoge stvari – a prvenstveno da smo se udaljili od sebe kao izvora ljubavi, da smo napustili svoje autentično ‘ja’ i da je vrijeme da mu se vratimo, i naposljetku, da sanjamo san o tome kakva stvarnost treba da bude – dok nas ona upravo tim bolom budi za ono što jeste.

Uvijek toplo preporučim Rad Byron Katie kao odličan metod u tom iscjeljivanju, vraćanju sebi i dubljem sagledavanju sebe i stvarnosti jer putem Rada mi raščinjujemo hipnozu misli i emocija koje nas često drže zakočenim u životu. Pa ako vas vuče da se malo preispitate i da pretresete svoja uvjerenja i misli, slobodno mi se javite na Info@stvarnostjeljubazna.com.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *